Julemenu

¤ Sild
Karrysild
Marinerede sild
Sennep sild

Tomat, æg, dild, capers og løg

¤ Fisk
Gravad laks og røget laks m/rævedressing
Æg og rejer m/mayonnaise Og citron
Stegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade.

¤ Lune retter
And m/æbler og svesker
Frikadeller m/ Hvid og brun kartofler

Flæskesteg m/rødkål og agurkesalat.

¤ Dessert

Ris a la mande m/kirsebærsauce.

¤ Tilbehør
Hjemmebagt Økologisk focaccia brød, økologisk smør og fedt

¤  Fra den 24 nov til 23 dec.
Pris: 189 kr pr. couvert.

JULETALLERKEN PÅ 2 SERVERING

Karrysild
Marinerede sild
Sennep sild

Tomat, æg, dild, capers og løg

Røget laks m/ dild og citron
Æg og rejer m/mayonnaise Og citron
Stegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade.

Frikadeller m/ Hvid kartofler

Flæskesteg m/rødkål og agurkesalat.

Ris a la mande m/kirsebærsauce.

Pris: 149 kr pr. couvert.

 

brunch1

15 (2)

2 (2)

12 (2)